Körmendi Krisztina

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, kétgyermekes édesanya. Közgazdasági és marketing ismereteimet közel két évtizeden keresztül gyógyszeripari multinacionális cégnél kamatoztattam és bővítettem. Elsősorban kórházi területen dolgoztam, betekintést nyertem az egészségügyi ellátás szépségeibe és viszontagságaiba. Megértettem, hogy egy együtt gondolkodó és mozgó csapat milyen teljesítményekre képes.

2005-ben születtek meg iker gyermekeim, koraszülöttként, de teljesen egészségesen. Izomtónus problémáik miatt ugyanakkor fejlesztésre szorultak, és ekkor kerültem először kapcsolatba a gyógytornával. A Dévény módszer egy ideig az életünk részévé vált, a gyógytornász keze alatt szépen fejlődtek a gyerekek. Hosszú időszak volt ez, de ma már úgy tekintek vissza ezekre a foglalkozásokra, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy egy saját rendelő kialakításán gondolkozzak.

Sajnos vagy szerencsére az élet úgy hozta, hogy komoly gerincproblémákkal kellett szembenéznem. Gerincsérvem alakult ki, amit – az orvosok véleménye szerint – műtéttel lehetett volna rendbe hozni. A műtőasztal előtt azonban megálltam és inkább a gyógytornát választottam. A körülöttem levő gyógytornász szakemberek támogatásában és tanácsaiban bíztam, és nem döntöttem rosszul. Nekivágtam egy küzdelmes útnak, ami beváltotta a hozzá fűzött várakozásaimat. Ma már biztosan mondhatom, hogy nincs sérvem, szabadon mozgok, és a gyógytornán kívül már egyéb mozgásformákat is gyakorlok – mindezt műtét nélkül. Sőt, a mozgás az életem részévé vált.

Mindezekkel a tapasztalatokkal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy másoknak is lehetőséget teremtek a gyógyulásra, épülésre. Mozgásterápiás centrumunkban olyan terápiás megoldásokat kínálunk, amelyek ezt a célt szolgálják. A nap bármely szakában, szakmájukat magas szinten űző, elhivatott szakemberek várják jelentkezésüket, mindezt igényes, kellemes környezetben, Budapest XVII. kerületében, a belvárostól mindössze 20 percre.