Küldetésünk és ahogy dolgozunk…

Csapatunk küldetése, hogy a hozzánk forduló vendégek életminőségét és egészségét megőrizzük és javítsuk, szakszerű, magasan képzett, diplomával rendelkező  manuálterápia és gyógytorna szolgáltatás nyújtásán keresztül. 

Célunk a hozzánk forduló vendégek szakszerű, személyre szabott kezelése a megfelelő szakmai módszer és terápiás eszközrendszer alkalmazása révén. Ennek érdekében célunk olyan gyógytornászok alkalmazása, akik a lehető legszélesebb szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkeznek. A magas színvonalú ellátás biztosítása érdekében nagy hangsúlyt fektetünk gyógytornászaink megfelelő szintű alap,- és kiegészítő képzettségére annak érdekében, hogy a hozzánk forduló vendégek elvárásainak megfeleljünk.

Centrumunk 4, egyenként 20nm-es helységben nyújtja szolgáltatásait. Hiszünk az egyéni foglalkozások hatékonyságában, vendégeinknek is ezt ajánljuk elsősorban.

Olyan személyre szabott terápiákat alakítunk ki, melyekkel

 • az izomegyensúly zavarai leküzdhetők 
 • az izomegyensúly felbomlása miatt rosszul rögzült mozgásfolyamatok szabályosra cserélhetők
 • az izomerő javítható
 • a fájdalom megszüntethető ill. csökkenthető, a beszűkült mozgáspálya normalizálható
 • műtét utáni rehabilitációval Ön mihamarabb visszatérhessen megszokott életmódjához
 • visszakaphassa a szabad mozgás örömét és
 • a szakemberek tanácsai révén a mozgás a mindennapjai részévé váljon,
 • hozzájárulva ezáltal az egészséges életmód kialakításának lehetőségéhez.

A foglalkozások célja a panasznak megfelelő kezelés kialakítása, a fájdalom enyhítése, ill. végleges megszüntetése. A probléma feltárása és kezelése egyes esetekben hosszú időbe is beletelhet. A gyógytornász minden esetben tájékoztatja a kezelés várható időtartamáról, de erre vonatkozóan pontos információt nem fogunk tudni szolgáltatni. A kezelés során a panaszok visszatérhetnek, újabbak jelenhetnek meg, amely a fennálló panasz összetettségére utalhat. A vendégnek joga van a folyamat közben abbahagyni a kezeléseket, ebben az esetben a panaszok visszatérhetnek ill. fokozódhatnak.

A foglalkozások további célja a helyes mozgásforma, mozdulatok kialakítása, megtanítása, elsajátítása, a panaszok megszüntetése és a hosszú távú panaszmentesség biztosítása érdekében, a helyes életmód kialakítása. A kezelések végén a szakember otthoni gyakorlásra egyes gyakorlatokat javasolhat, miután ezeket megfelelően a vendég, szakember jelenlétében elsajátította.  A gyakorlatok otthoni végzése gyorsítja az állapot javulását, de annak szakszerű, helyes végzése elengedhetetlen a további panaszok elkerülése végett.  Amennyiben az otthoni gyakorlatok végzése során bármilyen panaszt észlel, kérjük azonnal keressen bennünket, és szakembereink tanácsokkal segítik az állapota javulását, vagy a lehető legközelebbi időpontra rendelőnkbe kérjük kezelésre.

Fel kell hívjuk figyelmét arra, hogy a leggondosabb kezelés és terápia mellett is előfordulhat, hogy a panaszai fokozódhatnak ill. visszatérhetek. Erről úgyszintén kérjük, haladéktalanul tájékoztasson bennünket, és személyes, vagy telefonos konzultáció keretében igyekszünk megoldást találni a panaszok enyhítésére. Ahhoz viszont, hogy feladatunkat megfelelően el tudjuk látni, és hosszú távon Ön is elégedett legyen az eredménnyel, szükségünk van az Ön közreműködésére. Számunkra fontos az Ön egészsége, kérjük segítse munkánkat az alábbiakkal:

 • Az Önt kezelő szakember minden kezelés elején kikérdezi aktuális állapotáról, panaszainak milyenségéről, mértékéről, mindarról, amit az elmúlt kezelés óta tapasztalt, érzékelt, legyen ez állapot romlás, vagy javulás. Mindennek érdekében kérjük, hogy legyen figyelmes és éber önmagával és saját testével kapcsolatosan, hogy a kezelés elején pontosan el tudja mondani mindazt, amit észlelt.
 • Kezeléseink időtartama: 55 perc, ill. 25 perc. Ahhoz, hogy Önt a tőlünk elvárható legmagasabb szinten ellássuk, a kezelés után adminisztratív teendőinket is el kell végezzük. Feljegyezzük, hogy mely testrészt kezeltük, melyet erősítettünk, és milyen gyakorlatokat javasoltunk otthoni végzésre.  Mindezen adminisztráció hozzájárul a következő alkalom sikerességéhez, és az esetlegesen másik szakembert is segíti tájékozottságában helyettesítés esetén.
 • A kezelő gyógytornász személye egyes esetekben – természetesen, ha ehhez Ön hozzájárul – változhat. Abban az esetben, ha nem találunk megfelelő időpontot az Önt kezelő gyógytornász szakemberhez, vagy esetleg valamilyen oknál fogva javasoljuk, hogy másik gyógytornász is kezelje Önt a nagyobb szakmai körültekintés érdekében.
 • Az előzetesen megbeszélt időpont, a foglalkozás előtt legalább 24 órával ingyenesen lemondható. 24 órán belüli lemondás, a kezelés napján történő lemondás ill. a megjelenés elmaradása esetén, a teljes kezelési költség felszámolásra kerül. Késedelmes érkezés esetén a késés ideje az Ön idejéből lesz levonva, tiszteletben tartva ezáltal az Ön után következő vendég időpontját! Mi elkötelezettek vagyunk az Ön gyógyulása és a munkánk iránt, kérjük Ön is tartsa ezt tiszteletben és a saját időpontját, melyet a saját gyógyulása érdekében kért!
 • Szeretnénk megkérni minden kedves vendégünket, hogy addig, amíg hozzánk járnak kezelésre, más hasonló jellegű kezelésre (manuálterápia, netán csontkovács) ne járjanak! Ha ilyen eset mégis előfordulna, arról mindenképpen tájékoztassák kezelő gyógytornászukat. Jelen kérésünk az Ön biztonságát szolgálja!
 • Ruházat: minden esetben kényelmes, az időjárásnak megfelelő ruházatot kérünk. Kérjük, hogy a kezeléskor mindenképpen viseljen alsóneműt és zoknit. A manuálterápiás kezelések alsóneműben történnek, a komfortosabb érzésért nyugodtan hozhat magával akár fürdőruhát, vagy rövidebb nadrágot. Cél, hogy a szakember a kezelendő testrészhez megfelelően hozzáférjen. A nyári időszakban kérjük zoknit mindenképpen hozzon magával. Mindannak ellenére, hogy elsősorban manuálterápiás szemléletben dolgozunk, a torna elengedhetetlen a hatékony munkához. Ezért kérjük, mindig hozzon magával olyan ruhadarabokat, amelyekben kényelmesen tornázhat.  
 • A kezelések végpontjait írásos szakmai véleménnyel dokumentáljuk és szükség esetén átadjuk Önnek, amennyiben ez a kezelőorvossal történő konzultációhoz szükséges.

Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk forduló vendégeknek, amelyek az Önök megelégedettségét szolgálják. Bármilyen jellegű visszajelzést szívesen fogadunk, hogy szolgáltatásaink minőségét a legmagasabb szinten tarthassuk, és Ön elégedetten távozhasson rendelőnkből. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a gyógytorna sikere, a gyógytornász és a páciens közös erőfeszítéseinek eredménye. Legyen gyógytornászához őszinte, tornázzon lelkiismeretesen, soha ne veszítse el motivációját és a várt eredmény nem marad el.

Sok szeretettel várjuk vendégeinket Budapest XVII., XVI., X., XVIII., XIV. kerületeiből, valamint a környező településekről is, mint Pécel, Maglód, Gyömrő, Ecser, Kerepes, Nagytarcsa, Kistarcsa, és Csömör.