Árak

Egyéni manuálterápiás és gyógytorna foglalkozásaink

Kezeléseink időtartama: 50-55 perc, ill. 25 perc, előzetes bejelentkezés szükséges. Ahhoz, hogy Önt a tőlünk elvárható legmagasabb szinten ellássuk, a kezelés után adminisztratív teendőinknek is eleget kell tegyünk. Feljegyezzük, hogy mely testrészt kezeltük, melyet erősítettünk, és milyen gyakorlatokat javasoltunk otthoni végzésre.  Mindezen adminisztráció hozzájárul a következő alkalom sikerességéhez, és az esetlegesen másik szakembert is segíti tájékozottságában, helyettesítés esetén.

A kezelő gyógytornász személye egyes esetekben – természetesen ha ehhez Ön hozzájárul – változhat. Abban az esetben, ha nem találunk megfelelő időpontot az Önt kezelő gyógytornász szakemberhez, vagy esetleg valamilyen szakmai oknál fogva javasoljuk, hogy másik gyógytornász is kezelje Önt a nagyobb szakmai körültekintés érdekében. Első alkalommal mindenképpen hozza magával orvosi leleteit, képalkotó felvételeit (MR, CT, röntgen).

LEMONDÁSI FELTÉTELEINK:

Az előzetesen megbeszélt időpont, a foglalkozás előtt legalább 24 órával ingyenesen lemondható. 24 órán belüli lemondás, a kezelés napján történő lemondás, ill. a részvétel elmaradása esetén a kezelés teljes költsége felszámításra kerül. 

Szolgáltató a kezelést megelőző munkanapon emlékeztetőt küld a másnapi időpontról. Amennyiben ezen emlékeztető kézhezvételét követően kerül az időpont lemondásra vagy módosításra 5.000 Ft- költséget számolunk fel.

A hétfői időpontok költségmentes lemondási határideje, péntek 15 óra.

Késedelmes érkezés esetén a késés ideje az Ön idejéből lesz levonva, tiszteletben tartva az Ön után következő vendég időpontját! Rendelőnket a lemondásokról telefonon, sms-ben, e-mailben, de messenger üzenet formájában is tájékoztathatja. Kérjük ilyen esetekben ne várja meg az első munkanapot, mert nekünk a mielőbbi jelzés nagyon fontos, hogy a naptárainkat időben és mihamarabb át tudjuk szervezni.

Megköszönjük, ha fentiek tiszteletben tartásával segíti munkánkat, és azokat a várakozó vendégeket, akiknek egy korábbi időpont nagy segítség lehet.
Mi elkötelezettek vagyunk gyógyulása és a munkánk iránt, kérjük ezt Ön is tartsa tiszteletben és a saját időpontját, melyet a gyógyulása érdekében kért!

Állapotfelmérés tanácsadással (csont,- és lágyrész) manuálterápia (60 perc)22.000 Ft
Állapotfelmérés tanácsadással (csont,- és lágyrész) manuálterápia (90 perc)24.000 Ft
Online állapotfelmérés (60-90 perc)13.000 Ft
Egyéni (csont,- és lágyrész) manuálterápiás kezelés 50-55 perc16.500 Ft
Nyiroködéma kezelés 60 perc16.500 Ft
Állkapocs ízületi terápia 60 perc16.500 Ft
Online gyógytorna (30 perc)6.000 Ft
Online gyógytorna (60 perc)12.000 Ft
Ergoterápia állapotfelmérés 60 perc15.000 Ft
Ergoterápia egyéni foglalkozás 60 perc12.000 Ft
Gyógytorna 60 perc12.000 Ft
Dorn-terápiás kezelés (a kezelés időtartama változó, 60-90 perc)16.500 Ft
Gyógymasszázs 60 percben9.000 Ft
Gyógymasszázs 30 percben

Kineziotape
5.000 Ft

2.500 Ft
+25 Ft,-/cm

Fizetési lehetőségek: készpénzben vagy átutalással.

Bérlet-rendszert rendelőnk nem tud biztosítani.

Csoportos foglalkozásaink

Óráink 60 percesek, előzetes bejelentkezés szükséges. Kérjük a csoportos órákra hozzon magával matracot, törölközőt és gondoskodjon megfelelő folyadékpótlásról is!

Csoportos pilates edzések: 2.000 Ft,- (jelenleg a csoportos pilates órák szünetelnek!)

A pilatessel elsősorban a mélyizmokat erősítjük. A 60 perc során minden gyakorlat helyes végrehajtására oda kell figyelnünk, amely jó alkalmat teremt a kikapcsolásra, tested és izmaid megismerésére. Az oktató segítségével megtanuljuk a pilates légzést, amely fokozza a gyakorlatok hatását. A pilates hasközpontú, ez az erőközpontunk, így kismamáknak nem ajánljuk. A pilatessel javítható a testtartás, karcsúsodunk – ezek a leginkább észrevehető változások.

A pilates módszerről részletesen itt olvashat.